[ dreapta credintă ] [ drumul sufletului dupa moarte ] [ yoga ] [ magie. vrăjitorie ] [ diavol ] [ sex ] [ avort ] [ noroc ] [ superstitii ] [ OZN ] [ muzica rock ] [ bioenergie ] [ horoscop ] [ ghicirea viitorului ] [ noile buletine 666 ] [ alte religii ] [ televizor ] [ vise ] [ stiintă si religie ] [ păcate ] [ canoane ] [ căsătorie familie ] [ rugăciuni ] [ cum postim ] [ asceza ] [ foto galerie ] [ interviuri online ] [ psaltică MP3 ] [ calendar ortodox ] [ cărti ] [ duhovnici ] [ noutăti ] [ index ]
 


Ortodox TV - interviuri video cu parinti - filme documentare


Sfantul Nectarie - Minuni in Romania

Sfântul Nectarie îl vindecă

pe monahul Mihail de mai multe boliMă numesc Mihail și sunt monah, viețuitor în Mănăstirea Sfântul Filip din localitatea Adamclisi, județul Constanța, și sunt în vârstă de douăzeci și patru de ani. Cu smerenie și cu drag am să vă scriu câteva rânduri despre minunea care s-a petrecut cu mine la Sfântul Nectarie, la Mănăstirea Radu Vodă, din București.

M-am îmbolnăvit de o boală cam grea. De fapt, de mai multe: hepatită activă de însoțire, colecist alungit, gastrită cronică, ulcer duodenal, stomacul era întors pe dos, aveam reflux gastroesofagian, fierea era plină de mâl și piatră, sufeream de colon iritabil, aveam o infecție puternică în gât de doi ani. Toate aceste boli m-au răpus și nu mai puteam să mănânc, nici să muncesc, îmi afectaseră chiar și pravila de rugăciune pe care o am, că nu mai puteam să stau pe picioare. Asta era suferința mea de doi ani.

N-am putut să mă lupt cu boala, însă într-o zi de vineri, când am ieșit cu vacile la păscut, la șapte dimineața, n-am mai rezistat de dureri și am plecat la cameră să mă întind în pat, ca așa să îmi treacă durerile, dar nu au mai trecut. M-am chinuit așa până duminică dimineața. La ora douăsprezece, la amiază, am hotărât să plec la spital, când am văzut că mi se umflase tot corpul și nu mai puteam vorbi de durere. Am mers la biserică, la Părintele Stareț Dorotei, și i-am spus ce se întâmplă și el mi-a dat binecuvântarea să plec la spital la Constanța. Mi s-au făcut analize și mi s-a pus diagnosticul de hepatită. Am fost transferat la boli infecțioase pe 22 iulie 2010. Am stat până pe 3 august la boli infecțioase, unde mi s-au făcut continuu analize, că nu știau ce boală am. După analize au rezultat șase diagnostice diferite, și, când am auzit, m-am rugat la Sfântul Nectarie și la Maica Domnului ca să scap. După rugăciune m-am întins în pat. Deodată am văzut deasupra mea pe Sfântul Nectarie, cum stătea în icoană. Am rămas surprins. Nu am luat în seamă, crezând că este vrăjmașul care vrea să mă păcălească, și mi-am văzut de treabă.

Pe 7 august m-am mutat la spitalul CFR Constanța, doctorii spunându-mi că nu au ce face cu mine. Acolo mi-au zis că nu sunt de competența lor și m-au trimis la București, la Fundeni. Am ajuns pe 11 august, într-o miercuri dimineața. Îmi era foarte rău. Am așteptat împreună cu starețul și o creștină, care era din București. A venit doctorița și m-a preluat pentru analize. Au ieșit aceleași rezultate, foarte rele, același diagnostic. M-au programat pentru operație de fiere și stomac pentru joi dimineața, la ora nouă.

Pe 11 august m-am dus să mă internez. La internare mi-a zis să intru în salonul numărul 220 ca să mă pregătească pentru joi. M-am dus, dar nu mai erau locuri. Atunci doctorița mi-a zis să merg acasă și să vin joi dimineața din nou. Și am plecat. Pe drum mi-am adus aminte de Sfântul Nectarie, care mă vizitase miercuri, prin icoană. I-am spus creștinei care se ocupa de mine să mă ducă la Sfântul Nectarie, la Mănăstirea Radu Vodă, să mă rog la moaștele sfântului. Când am ajuns, m-am rugat și lângă mine am simțit prezența Sfântului Nectarie. Îmi spunea prin gând că m-am făcut bine și că nu o să mă opereze și o să plec acasă.

I-am spus creștinei care se ocupa de mine ce mi s-a întâmplat și am plecat acasă, simțindu-mă foarte rău. Când am ajuns acasă, am adormit, urmând ca de dimineață să plec la doctor pentru operație. M-a sunat creștina să mă trezesc. M-am trezit de dimineață și pe drum, cum mergeam, am realizat că minunea se întâmplase. Nu mă mai durea nimic și puteam să merg și mi-a dispărut și amețeala și puroiul din gât, pe care îl scoteam în fiecare dimineață, și i-am spus femeii care se ocupa de mine că mă simt foarte bine și că nu mai am nimic.

Am ajuns la spital la Fundeni. M-a văzut doctorița și mi-a zis să mă duc la analize, să mă pregătească de operație. La ora 10:30 era programată operația. Când mi-a recoltat sânge mi-au ieșit deodată analizele bune. Nu mai aveam nicio boală, eram sănătos deplin. Doctorița o ținea pe-a ei, că este o eroare de calculator și mi-a repetat iar analizele. La fel, au ieșit bine. Și m-a întrebat foarte mirată, și totodată speriată, ce am făcut de mi-au ieșit analizele bine. Eu i-am spus că m-am rugat la Sfântul Nectarie și că el m-a făcut bine. Ea m-a întrebat cine este Sfântul Nectarie. I-am spus că e Sfântul Nectarie de la Mănăstirea Radu Vodă, din București, mare făcător de minuni. Mi-a zis că nu mai este nevoie de intervenția chirurgicală, că m-am făcut bine și că o să plec acasă. Ne-am bucurat enorm și eu și persoana care mă însoțea la drum.

Am mers amândoi și am dat slavă Sfântului Nectarie că m-a vindecat și că pot să mă rog din nou, să muncesc și să am grijă să îmi fac ascultarea la mănăstire. Cu ale lui sfinte rugăciuni, Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi! Amin.Sfantul Nectarie Minuni in Romania

PARTEA ÎNTÂI
Sfântul Nectarie este cu noi astăzi și de-a pururi
Nimic nu putem face fără Dumnezeu”
Și de cancer poți muri sau nu ,totul depinde de tine…”
Arătările Sfântului Nectarie - minuni din Bucureștiul zilelor noastre ...
Minunat este Dumnezeu întru sfinții Lui”
Sfântul Nectarie ne-a salvat, pe mine și pe copilul meu!
Sfântul Nectarie îl vindecă pe monahul Mihail de mai multe boli
Minunile de la Ghimicești - Vrancea
Fiul meu este vindecat prin puterea sfinților
Rugăciunea este jertfă”
Salvarea lui Nectarie de către Sfântul Nectarie
El e protectorul tău...”
Botezul unui catolic în Biserica lui Hristos
Eu știu cine sunteți, părinte. Sunteți Sfântul Nectarie!
O boală destul de greu de tratat în țară și căreia nu-i supraviețuiesc foarte mulți copii
Sfântul vindecă un copil de astm și aduce acasă un adolescent rebel
Neîntârziat a fost ajutorul de la Sfântul Nectarie”
Naștere după dezlipirea parțială a sacului gestațional de uter
Sfântul Nectarie schimbă un diagnostic tragic
Sfântul mi s-a prezentat discret, ca o invitație,în momentul cel mai crunt al vieții mele”
Îl am mereu în sufletul meu pe Sfântul Nectarie”
Dacă n-aș fi trăit, nu v-aș fi povestit!”
Singurul sprijin în acea perioadă au fost Dumnezeu și bunul Sfânt Nectarie”
Ajutor la examene și imbold spre spovedanie
Când am luat rezultatul analizei, era negativ!
Oare le mulțumim îndeajuns de mult sfinților pentru ajutorul pe care ni-l dăruiesc?”
Sfântul Nectarie vindecă un tată bolnav
Sfântul Nectarie tămăduiește o femeie bolnavă de cancer
Sfântul Nectarie ajută să fie adus pe lume un copilaș care era să fie avortat
Am aflat de legătura puternică dintre Sfântul Nicolae și Sfântul Nectarie”
Sfântul Nectarie aduce un om la spovedanie
Sfântul Nectarie mijlocește găsirea unui loc de muncă
Sfântul Nectarie vindecă de rău de mașină
O să te faci bine, Cojocarule!”
În fiecare zi se întâmplă minuni”
O mamă mucenică și un copil care se naște cu ajutorul Sfântului Nectarie
Diagnosticată cu metropatie hemoragică, fibrom uterin”
Minunile sunt la tot pasul – trebuie doar să deschidem ochii și să le vedem”
Aflarea unui doctor bun…
Frica se naște din necredință
Bucură-te, Sfinte Părinte Nectarie!”
Minunile de la Mănăstirea Șinca Veche
L-am cunoscut pe Sfântul Nectarie printr-o întâmplare nefericită
Sfântul Nectarie a făcut o mare minune cu noi
I-am cerut sfântului o confirmare…”
Sfântul Nectarie, ocrotitorul românilor
Până și doctorii recunosc că este o minune”
Medicul repeta întruna: Doamne, ce-i aici!”
Tremuram de emoții și mă rugam încontinuu
Nectaria s-a născut printr-o minune!!!
După șapte ani de așteptări și chin... eram însărcinată!!!
Binecuvântarea Sfântului Nectarie1


PARTEA A DOUA
1. MINUNI TRĂITE DE ROMÂNI LA EGHINA
Am înțeles că Sfântul Nectarie s-a îndurat de mine, păcătoasa”
Izvorâtoare de har sunt sfintele tale moaște!
Cât am mai plâns acolo! Și, minune!”


2. NOI MINUNI ALE SFÂNTULUI NECTARIE O vindecare neașteptată
Mici” minuni
Sfântul Nectarie lucrează” în sprijinul creștinilor care îi cer ajutorul
Sfântul Nectarie, împotrivindu-se unei amăgiri
Cum l-am cunoscut pe Sfântul Nectarie


3. AM FOST OPERATĂ DE SFÂNTUL NECTARIE…”


4. MINUNEA SFÂNTULUI NECTARIE ȘI A MAICII DOMNULUI DE LA MALEVI


5. ÎNTRE OSÂNDA TĂCERII ȘI BINECUVÂNTAREA MĂRTURISIRII


ACATISTUL SFÂNTULUI IERARH NECTARIE DIN EGHINA, NOUL FĂCĂTOR DE MINUNI
Editura a început deja strângerea de material pentru un nou volum – Sfântul Ioan Rusul – Minuni în România , care nădăjduim că va vedea lumina tiparului anul viitor. Tot atunci sperăm să tipărim o altă culegere de mărturii – Minunile sfinților în România, care va conține minuni făcute de mari sfinți – Sfântul Ioan Iacob, Sfântul Efrem, Sfântul Ioan Maximovici, Sfinții Rafail, Nicolae și Irina.1

Îi rugăm pe toți cei care au primit ajutor minunat de la Sfântul Nectarie sau de la alți sfinți să trimită mărturiile lor pe e-mail editura[@]egumenita.ro sau pe adresa editurii (Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 29, Galați, cod 800830).

Mărturiile primite, ca și cele din această carte, vor fi postate pe http://minunilesfintilor.wordpress.com/ .1Ciprian Voicilă, cel care a îngrijit volumul de față, intenționează să tipărească un volum despre minunile făcute de sfinții care au sfinte moaște în București (cum sunt Sfântul Dimitrie Basarabov, Sfântul Mina sau Sfântul Ciprian). Mărturiile pot fi trimise pe e-mail ciprian_voicila[@]yahoo.com sau prin poștă pe adresa Editurii Egumenița.