[ dreapta credintă ] [ drumul sufletului dupa moarte ] [ yoga ] [ magie. vrăjitorie ] [ diavol ] [ sex ] [ avort ] [ noroc ] [ superstitii ] [ OZN ] [ muzica rock ] [ bioenergie ] [ horoscop ] [ ghicirea viitorului ] [ noile buletine 666 ] [ alte religii ] [ televizor ] [ vise ] [ stiintă si religie ] [ păcate ] [ canoane ] [ căsătorie familie ] [ rugăciuni ] [ cum postim ] [ asceza ] [ foto galerie ] [ interviuri online ] [ psaltică MP3 ] [ calendar ortodox ] [ cărti ] [ duhovnici ] [ noutăti ] [ index ]
 


Ortodox TV - interviuri video cu parinti - filme documentare


Sfantul Nectarie - Minuni in RomaniaPână și doctorii recunosc că

este o minune”1Și pe noi ne-a ajutat și ne ajută Sfântul Nectarie în continuare. În urmă cu două luni am aflat că soțul meu are o tumoare în gât, neoperabilă și netratabilă. După două săptămâni de la aflarea veștii, în noaptea de 21 iulie, s-a sufocat și am ajuns cu ambulanța la Spitalul Universitar. Au reușit să îl intubeze la camera de gardă, deși nu era niciun O.R.L.-ist și cu atât mai puțin un chirurg toracic. Însă a făcut stop cardiac și a intrat în comă. A fost mutat la terapie intensivă și acolo ne-au spus că nu va trece noaptea, iar dacă se va mai trezi din comă, va fi oricum o legumă deoarece în timpul stopului cardiac creierul nu a mai fost oxigenat.

Ne-am rugat Măicuței Domnului, Sfântului Nectarie și Sfântului Ioan Rusul să ne ajute și să mijlocească pentru el înaintea Bunului nostru Mântuitor. Și rugăciunile ne-au fost ascultate. A trecut noaptea și a doua zi s-a trezit din comă, fără să aibă cea mai mică sechelă. A urmat o operație cu 10% șanse de supraviețuire (trebuia să i se facă o traheostomă prin tumoare pentru a-i asigura respirația).

M-am dus la Mănăstirea Radu-Vodă, unde se află o părticică din moaștele Sfântului Nectarie, și m-am rugat să îndrume el mâna doctorului care va efectua operația. M-am întors la spital cu o mare liniște în suflet și nu m-am îndoit nicio clipă că va ieși cu bine din operație. Și chiar așa s-a întâmplat: operația a fost un succes. În timpul operației i s-a luat biopsie și s-a descoperit că tumoarea este un limfom, o formă de cancer care răspunde la tratamentul cu citostatice. A început în regim de urgență la terapie intensivă prima cură de chimioterapie și după două săptămâni petrecute la terapie intensivă a fost mutat într-un salon de la secția de chirurgie toracică.

În urma traheostomei i s-a introdus o canulă prin care să poată respira, dar cu care nu putea vorbi. În ziua în care a terminat de citit cartea cu viața Sfântului Nectarie a mângâiat imaginea sfântului de pe copertă și, în momentul în care a luat mâna de pe carte, a început dintr-o dată să vorbească. Au venit asistentele, medicii…nu își puteau explica cum poate vorbi cu acea canulă pe care o avea în gât. Dar noi știm cel mai bine explicația: încă o minune a Sfântului Nectarie.

A urmat o a doua operație, prin care i s-a înlocuit canula cu un stent pentru a putea veni acasă (cu acea canulă era foarte mare riscul de infecție). Soțul meu s-a dus pe picioarele lui în sala de operație, unde toți au rămas uimiți cât de repede și-a revenit. S-au hotărât să îi pună stent-ul fără anestezie și soțul meu s-a rugat încontinuu Sfântului Nectarie. Nu a simțit durere, nici cea mai mică jenă, absolut nimic. Sfântul nostru drag a fost alături de el tot timpul operației.

Între timp a urmat și a doua cură cu citostatice și răspunde la tratament. Ganglionii s-au retras, gâtul lui acum e moale și merge pe drumul spre vindecare. Facem în continuare Acatistul Sfântului Nectarie în fiecare zi, se unge cu ulei de la candelă și de la Sfântul Maslu și ne rugăm să ne ajute în continuare și să se vindece complet. Până și doctorii recunosc că ceea ce s-a întâmplat din noaptea de 21 iulie până în prezent este o minune.

Slavă lui Dumnezeu, Măicuței Sale și sfinților care mijlocesc pentru noi înaintea Domnului!


(Crina, 2009)


***


Comentarii:

Ana:

Și cu mine a făcut Sfântul Nectarie multe minuni, deși nu am meritat nicio clipă. Am să vă zic una. Am avut examenul de capacitate în anul 2004, pe care l-am trecut numai datorită sfântului. Nu știam nimic, nimic și m-am rugat Sfântului Nectarie în seara de dinainte de examenul de istorie. Nu numai că nu învățasem, dar nici la ore nu mersesem și nu știam chiar nimic. Dar sfântul mi-a ajutat și eu am luat nota 8,15. Poate vi se pare ciudat, dar pentru mine a fost o minune, fiindcă știu foarte bine ce (n-)am scris…


Mihaela:

Mă numesc Mihaela și sunt din București. Vreau să vă povestesc minunea petrecută în familia noastră, al cărei autor este Sfântul Nectarie. Am fost un copil singur la părinți, fericit și ocrotit. M-am măritat acum douăzeci și nouă de ani și am avut norocul să am un soț bun și cald sufletește, iubitor și de nădejde. Viața ne-a fost lină și frumoasă, fără greutăți și obstacole. Singura noastră încercare a fost în anul 1983, când ne-a murit la naștere primul copil. Dar Dumnezeu nu ne-a lăsat, știind cât de mult ne doream un copil și, doar doi ani mai târziu, în ianuarie 1985, ne-a dat-o pe Ioana, copil binecuvântat și iubit, deștept și tenace, bun și drept. Viața noastră și-a urmat cursul ei lin, fără asperități. Apoi, deodată, trăznet: în noiembrie 2008 Ioana este diagnosticată cu limfom Hodgkin. Deznădejdea, disperarea, urletul părintelui pot fi imaginate. Și totuși, Dumnezeu nu ne-a lăsat nici de data asta: încă de la începutul bolii am aflat despre Sfântul Nectarie, am primit de la o prietenă primul acatist și de la altă prietenă îndemnul de a merge la Mănăstirea Radu-Vodă. Luminița, Geta, vă mulțumesc din suflet, Domnul să vă ocrotească.

O dată cu începerea tratamentului am început să citesc acatistul, împreună cu mama și soacra mea și am început să merg la racla cu moaștele Sfântului Nectarie, la Radu-Vodă. Și, minune: Ioana, care este subțire și fragilă, a rezistat extraordinar celor opt chimioterapii, apoi în aprilie, la evaluarea PET scan, făcută la jumătatea tratamentului, boala nu s-a mai văzut deloc.

Profesorul care a tratat-o a fost fericit și uimit, felicitând-o pe Ioana. A urmat apoi consolidarea tratamentului, iar acum, de o lună, Ioana a fost declarată vindecată și a terminat tratamentul. Pe zi ce trece își recapătă forțele, este dinamică, plină de entuziasm și fericită. În tot acest timp, oamenii dragi nouă au fost cu cuvântul și gândul aproape de noi, iar prietenul Ioanei, Sorin, a fost ca un înger păzitor al ei, fiind clipă de clipă prezent și plin de optimism. Acum ei doi deja se gândesc la căsătorie peste un an sau doi, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Astăzi, 10 septembrie, Ioana m-a însoțit la Mănăstirea Radu-Vodă și mi-a mărturisit că această boală i-a adus credința în Dumnezeu.

Slavă Ție, Doamne, care cu mare mila Ta ne-ai adus din nou bucurie în suflete. Sfântul Nectarie acum este și ocrotitorul familiei noastre, așa cum este al atâtor familii care se roagă lui cu credință.


Dumitrița Turcea:

Doamne ajută la toată lumea!

Anul acesta Sfântul Nectarie, nesfârșind a face minuni, s-a milostivit și asupra familiei noastre, prin marea bucurie de a naște un băiețel pe nume Nectarie. Acest îngeraș de aproape cinci luni a venit pe lume cu binecuvântarea Bunului Dumnezeu și ajutorul Sfântului Nectarie.

În perioada sarcinii m-a învrednicit Domnul să mă împărtășesc mai des. Înainte de momentul mult așteptat m-am închinat la moaștele Sfântului Nectarie de la Mănăstirea Radu-Vodă din București, unde mi s-a făcut o rugăciune și am primit binecuvântare să am o naștere ușoară. La ora 24:30, pe data de 24 mai 2009, mi s-a rupt apa și am mers la maternitate. Încetul cu încetul au apărut durerile nașterii. Se făcuse dimineață, era duminică, în timpul Sfintei Liturghii. Cu doamna doctor și moașa am încercat să nasc, treceau orele și bebele nu venea, lichid nu mai aveam, eram în pericol și eu și bebele. Se făcuse ora 11 și au decis medicii să îmi facă cezariană. Atunci l-am sunat pe soțul meu, care era la Sfântul Nectarie și se ruga pentru noi, să vină că nu aveam pe nimeni aici la spital. În cinci minute, cu ajutorul sfântului, bebelușul s-a născut bine și sănătos, după douăsprezece ore de chin și fără lichid.

După naștere au început complicațiile, aveam placenta previa și după ce mi-au scos-o afară jumătate de uter nu mai funcționa, au început doctorii să-l injecteze cu doza dublă de oxitocină, să îl palpeze, dar nimic. Deodată au zis medicii să vină soțul să semneze pentru extirparea uterului, că eram eu în pericol. A venit soțul, eram toată desfăcută, cu uterul scos pe burtă și plină de sânge și doctorii i-au zis că avem un băiețel sănătos și să mulțumim lui Dumnezeu, dar cu atât vom rămâne. Eram conștientă, mă gândeam la faptul cum o să fiu incompletă. După semnarea actului, medicii au trecut la extirparea lui, dar înainte cu două secunde a început, prin minune, să se contracte. Au rămas medicii foarte, foarte foarte surprinși și au zis că un asemenea caz se întâmplă o dată la o mie, dar se rezolvă cu extirparea lui. Sfântul Nectarie a intervenit în acele două secunde de răbdare a medicilor. Au rămas medicii uimiți și a zis că ne iubește Dumnezeu!!! Mulțumim Bunului Dumnezeu și Sfântului Nectarie că ne-a dat un Nectarie! Doresc tuturor mamelor și viitoarelor mame multă sănătate și Sfântul Nectarie să le ajute în toate! Aveți nădejde în Dumnezeu și în sfinții Săi! Nu încetați a le cere ajutorul!


Florentina:

Hristos a înviat!!!

Și eu mă număr printre mulțimea de persoane care au fost ajutate de Sfântul Nectarie. Sunt din Iași și am auzit de existența sfântului de la o bună prietenă, de mai mulți ani, din cartea roșie2 pe care o cunoaște toată lumea. Am citit și am recitit minunile din carte și nu se putea să nu plâng. De îndată ce am aflat de insula Eghina și de moaștele sale mi-am dorit foarte mult să ajung acolo. De la aceeași prietenă am aflat de moaștele de la Radu-Vodă, din București. Mi-am dorit mult să ajung acolo și am ajuns cu ajutorul sfântului. Apoi a trecut mult timp în care nici măcar nu m-am mai gândit la Sfântul Nectarie, sau îmi aminteam, dar nu prea mă interesa.

M-am căsătorit și din mila sfântului am ajuns în Eghina, împreună cu soțul meu. Am stat puțin, pentru că timpul ne presa. Era o zi frumoasă de septembrie și parcă sfântul ne întâmpina de la poarta mănăstirii. Era atât de mare acel moment încât nici nu ne-am dat bine seama unde suntem… Eram acasă la Sfântul Nectarie!!! Am stat la masă acolo și am mai păstrat o bucățică de pâine care nu a mucegăit, doar s-a uscat. O avem și acum la un an și jumătate de la călătorie!

La jumătate de an de la căsătorie am fost diagnosticată cu displazie cervicală severă, stadiul HSIL, asta înseamnă că eram la un pas de cancer de col uterin!!! Eram distruși și eu și soțul meu. Așteptam cu nerăbdare colposcopia ca să vedem dacă este adevărat sau nu. Din păcate pentru noi, colposcopia a confirmat acest diagnostic. Trebuia să suport o intervenție chirurgicală pe col și să mi se trimită la București proba cervicală pentru a se vedea dacă infecția cu virusul care provoacă acest tip de cancer, respectiv HPV, este dată de tulpini de virus cu risc înalt de cancer. În februarie 2009 a avut loc această intervenție.

Înainte am citit și eu și soțul meu acatistul sfântului și am luat ulei din candela sa cu mine la spital, împreună cu acatistul și o iconiță. M-am uns cu ulei, am uns și tocul ușii de la sala unde am fost operată. Apoi a urmat anestezia și nu mai știu nimic. M-am trezit amețită, dar cu încrederea în ajutorul sfântului. Am dăruit cartea albă cu minunile Sfântului Nectarie doctoriței care mi-a făcut anestezia. Între timp așteptam rezultatul analizelor de la București și al celor de la anatomie patologică. Și iată minunea sfântului: amândouă au ieșit bine. Nu aveam tulpini de virus cu risc cancerigen și nici vreo formă de cancer. Am mai făcut apoi o colposcopie și totul mergea normal. Am început apoi să merg la Sfântul Maslu, la Biserica Alexandru din Iași, unde se află o părticică din moaștele sfântului... Așa am cumpărat icoana sa și o candelă care arde în fiecare zi, atât la icoana sa cât și la cea a Maicii Domnului. Începeam să mă vindec și sufletește!

Voi reda în continuare și alte minuni ale sfântului, care s-au petrecut cu mine. În același timp aveam dureri foarte puternice de coloană lombară și sacrală, cu radieri în picioare. Mă durea cumplit. Am ajuns de urgență la neurochirurgie, dar nu era cazul de operație de hernie de disc. Am cerut ajutorul sfântului și am descoperit o doamnă kinetoterapeut și, cu ajutorul ei, am reușit să îndreptăm coloana. Aveam o hiperlordoză și scolioză. Am făcut gimnastica medicală câteva luni și mă simt mult mai bine. Din nou, sfântul meu drag mi-a fost alături!

Am avut probleme cu colonul, care s-au rezolvat tot prin rugăciune la Sfântul Nectarie. Sunt studentă la medicină și am avut un examen destul de greu la anatomie. Înainte de examen m-am așezat în fața icoanei și i-am spus sfântului: „Tu știi că e greu… E multă materie și greu de reținut, tu știi că eu mi-am dat silința și am învățat cât am putut de mult… Ajută-mă să trec cu bine!” Eu îmi doream să trec cu 10. Am mers la examen și la partea practică m-am încurcat destul de mult, dar îl aud pe profesor spunându-mi: „Nu-i nimic, că oricum iei 10!!!” Nimeni nu poate contesta că este ajutorul sfântului!!! Și nimeni din an nu a mai luat 10! M-am rugat să găsesc de lucru în domeniul meu, în tehnică dentară și am întâlnit niște oameni minunați.

Lucrând vara în laboratorul de tehnică dentară, m-am tăiat tare la un deget cu un disc atașat la micomotor, era să îmi pierd vârful degetului mare de la mâna dreaptă. M am rugat sfântului și durerea a încetat și rana s-a vindecat foarte repede.

M-am rugat sfântului să ne ajute pe mine și pe soțul meu să ne înțelegem mai bine. Oricum ne înțelegeam bine, dar erau mici dispute și neplăceri... În timp, soțul meu s-a schimbat, devenind parcă alt om!

Astă-vară am făcut febră mare, diaree continuă și greață... Rău tare, de nu știam ce e cu mine. Stând în pat mi-am îndreptat privirea către icoana sfântului și l-am rugat să mă ajute.. M-am dat cu ulei de la candela sfântului. Era târziu, ora 23, nu avem cum să mergem la doctor și la urgență nu vroiam. Îndată îl aud pe soțul meu, insistând să sun la medicul de familie. Am sunat, am aflat diagnosticul, am luat tratament și m-am făcut bine… A fost o toxiinfecție alimentară.

Apoi, printr-o minune, am rămas însărcinată, în timp ce doctorul de familie zicea să nu facem copii, să așteptăm recidiva bolii de col la cinci ani și abia apoi să facem un copil. Nu, acest copil a venit când a vrut Dumnezeu și printr-o minune. Am rămas însărcinată în perioada în care, de fapt, trebuia să vină menstruația… Ovulația a avut loc altfel decât teoretic, a fost ceva schimbat în organismul meu ca să rămân însărcinată… Și fiind la Sfântul Maslu mi-am dat seama că e ajutorul sfântului. Am făcut încă un test papanicolau și a ieșit bine!!! Asta înseamnă că nu mai sunt suspectă de cancer și colul arată bine… Există modificări specifice sarcinii, dar atât!!!

Astă iarnă am căzut și, din cauza faptului că m-am îngrășat în perioada de sarcină, a început să mă doară un picior, la genunchi.. S-a umflat și mă durea. Era din cauza căzăturii. Am fost la doctor, ceva era în neregulă, dar nu puteam face niciun tratament! M-am rugat sfântului și apoi am uitat de picior. Mai târziu mi-am dat seama că nu mă mai durea nimic, fără niciun fel de tratament, deși greutatea corpului apasă pe genunchi.

Am avut un medic care mi-a supravegheat sarcina până la cinci luni, dar nu m-am mai simțit în siguranță la el. L-am rugat așa pe sfântul meu drag: „Sfinte Nectarie, dacă este să rămân la acest doctor, ajută-mă să mă liniștesc, iar dacă nu, ajută-mă să găsesc alt doctor”. Și în două săptămâni eram deja consultată de alt medic, un ginecolog credincios, care nu face avorturi, o minune de om. Și toată sarcina nu m-a mai durut spatele decât foarte puțin!!! Și eu mă temeam că din cauza coloanei nu o să pot duce bebelușul. Analizele în cele trei trimestre de sarcină au ieșit perfecte, nu am avut nicio problemă cu bebelușul… Acum este în prezentație craniană și așteaptă să se nască. Avem o fetiță pe care abia așteptam să o vedem!!!

Sunt încă multe alte minuni pe care Sfântul Nectarie le-a făcut cu noi!!! În fiecare zi se întâmplă câte ceva frumos din partea sa. Acum îl rog să mă ajute la naștere!!! Îi cer iertare sfântului că abia acum am reușit să scriu!!! Dar îi mulțumesc pentru tot ajutorul, și Maicii Domnului, Doamna Noastră, și tuturor sfinților și îngerașului păzitor!


Maria:

Cum pot să îți mulțumesc eu ție, Sfinte Nectarie, care mi-ai umplut inima și sufletul de o bucurie imensă. Am pierdut două sarcini oprite din evoluție. Am aflat de Sfântul Nectarie de pe internet și am început să mă rog când am pierdut a doua sarcină, practic mi-a salvat viața și m-a întărit și sprijinit să merg mai departe. I-am simțit mângâierea, îl simt mereu aproape de mine, este sfântul meu iubit. Acum în inima mea este o fericire fără margini: SUNT DIN NOU ÎNSĂRCINATĂ și am încredere în Sfântul Nectarie că mă va ajuta să duc sarcina până la bun sfârșit. Îmi doresc nespus de mult să ajung în Grecia la moaște, dar sfântul le-a rânduit așa încât voi ajunge acolo cu bebe în burtică!!! NU ÎNCETAȚI A VĂ RUGA SFÂNTULUI NECTARIE, ESTE MARE FĂCĂTOR DE MINUNI.

2 Este vorba de cartea Sfântul Nectarie Taumaturgul, apărută la Editura Egumenița, semnată de diac. Nicușor Morlova.Sfantul Nectarie Minuni in Romania

PARTEA ÎNTÂI
Sfântul Nectarie este cu noi astăzi și de-a pururi
Nimic nu putem face fără Dumnezeu”
Și de cancer poți muri sau nu ,totul depinde de tine…”
Arătările Sfântului Nectarie - minuni din Bucureștiul zilelor noastre ...
Minunat este Dumnezeu întru sfinții Lui”
Sfântul Nectarie ne-a salvat, pe mine și pe copilul meu!
Sfântul Nectarie îl vindecă pe monahul Mihail de mai multe boli
Minunile de la Ghimicești - Vrancea
Fiul meu este vindecat prin puterea sfinților
Rugăciunea este jertfă”
Salvarea lui Nectarie de către Sfântul Nectarie
El e protectorul tău...”
Botezul unui catolic în Biserica lui Hristos
Eu știu cine sunteți, părinte. Sunteți Sfântul Nectarie!
O boală destul de greu de tratat în țară și căreia nu-i supraviețuiesc foarte mulți copii
Sfântul vindecă un copil de astm și aduce acasă un adolescent rebel
Neîntârziat a fost ajutorul de la Sfântul Nectarie”
Naștere după dezlipirea parțială a sacului gestațional de uter
Sfântul Nectarie schimbă un diagnostic tragic
Sfântul mi s-a prezentat discret, ca o invitație,în momentul cel mai crunt al vieții mele”
Îl am mereu în sufletul meu pe Sfântul Nectarie”
Dacă n-aș fi trăit, nu v-aș fi povestit!”
Singurul sprijin în acea perioadă au fost Dumnezeu și bunul Sfânt Nectarie”
Ajutor la examene și imbold spre spovedanie
Când am luat rezultatul analizei, era negativ!
Oare le mulțumim îndeajuns de mult sfinților pentru ajutorul pe care ni-l dăruiesc?”
Sfântul Nectarie vindecă un tată bolnav
Sfântul Nectarie tămăduiește o femeie bolnavă de cancer
Sfântul Nectarie ajută să fie adus pe lume un copilaș care era să fie avortat
Am aflat de legătura puternică dintre Sfântul Nicolae și Sfântul Nectarie”
Sfântul Nectarie aduce un om la spovedanie
Sfântul Nectarie mijlocește găsirea unui loc de muncă
Sfântul Nectarie vindecă de rău de mașină
O să te faci bine, Cojocarule!”
În fiecare zi se întâmplă minuni”
O mamă mucenică și un copil care se naște cu ajutorul Sfântului Nectarie
Diagnosticată cu metropatie hemoragică, fibrom uterin”
Minunile sunt la tot pasul – trebuie doar să deschidem ochii și să le vedem”
Aflarea unui doctor bun…
Frica se naște din necredință
Bucură-te, Sfinte Părinte Nectarie!”
Minunile de la Mănăstirea Șinca Veche
L-am cunoscut pe Sfântul Nectarie printr-o întâmplare nefericită
Sfântul Nectarie a făcut o mare minune cu noi
I-am cerut sfântului o confirmare…”
Sfântul Nectarie, ocrotitorul românilor
Până și doctorii recunosc că este o minune”
Medicul repeta întruna: Doamne, ce-i aici!”
Tremuram de emoții și mă rugam încontinuu
Nectaria s-a născut printr-o minune!!!
După șapte ani de așteptări și chin... eram însărcinată!!!
Binecuvântarea Sfântului Nectarie1


PARTEA A DOUA
1. MINUNI TRĂITE DE ROMÂNI LA EGHINA
Am înțeles că Sfântul Nectarie s-a îndurat de mine, păcătoasa”
Izvorâtoare de har sunt sfintele tale moaște!
Cât am mai plâns acolo! Și, minune!”


2. NOI MINUNI ALE SFÂNTULUI NECTARIE O vindecare neașteptată
Mici” minuni
Sfântul Nectarie lucrează” în sprijinul creștinilor care îi cer ajutorul
Sfântul Nectarie, împotrivindu-se unei amăgiri
Cum l-am cunoscut pe Sfântul Nectarie


3. AM FOST OPERATĂ DE SFÂNTUL NECTARIE…”


4. MINUNEA SFÂNTULUI NECTARIE ȘI A MAICII DOMNULUI DE LA MALEVI


5. ÎNTRE OSÂNDA TĂCERII ȘI BINECUVÂNTAREA MĂRTURISIRII


ACATISTUL SFÂNTULUI IERARH NECTARIE DIN EGHINA, NOUL FĂCĂTOR DE MINUNI
Editura a început deja strângerea de material pentru un nou volum – Sfântul Ioan Rusul – Minuni în România , care nădăjduim că va vedea lumina tiparului anul viitor. Tot atunci sperăm să tipărim o altă culegere de mărturii – Minunile sfinților în România, care va conține minuni făcute de mari sfinți – Sfântul Ioan Iacob, Sfântul Efrem, Sfântul Ioan Maximovici, Sfinții Rafail, Nicolae și Irina.1

Îi rugăm pe toți cei care au primit ajutor minunat de la Sfântul Nectarie sau de la alți sfinți să trimită mărturiile lor pe e-mail editura[@]egumenita.ro sau pe adresa editurii (Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 29, Galați, cod 800830).

Mărturiile primite, ca și cele din această carte, vor fi postate pe http://minunilesfintilor.wordpress.com/ .1Ciprian Voicilă, cel care a îngrijit volumul de față, intenționează să tipărească un volum despre minunile făcute de sfinții care au sfinte moaște în București (cum sunt Sfântul Dimitrie Basarabov, Sfântul Mina sau Sfântul Ciprian). Mărturiile pot fi trimise pe e-mail ciprian_voicila[@]yahoo.com sau prin poștă pe adresa Editurii Egumenița.