[ dreapta credintă ] [ drumul sufletului dupa moarte ] [ yoga ] [ magie. vrăjitorie ] [ diavol ] [ sex ] [ avort ] [ noroc ] [ superstitii ] [ OZN ] [ muzica rock ] [ bioenergie ] [ horoscop ] [ ghicirea viitorului ] [ noile buletine 666 ] [ alte religii ] [ televizor ] [ vise ] [ stiintă si religie ] [ păcate ] [ canoane ] [ căsătorie familie ] [ rugăciuni ] [ cum postim ] [ asceza ] [ foto galerie ] [ interviuri online ] [ psaltică MP3 ] [ calendar ortodox ] [ cărti ] [ duhovnici ] [ noutăti ] [ index ]
 


Ortodox TV - interviuri video cu parinti - filme documentare


Sfantul Nectarie - Minuni in RomaniaO mamă mucenică și un copil care se naște

cu ajutorul Sfântului NectarieMă numesc Lucreția U. și locuiesc în localitatea S.

După moartea soțului meu, fiica mea, Anișoara Daniela s-a îmbolnăvit de diabet zaharat tip II, insulino-dependent, de la vârsta de 12 ani. După câțiva ani de boală, au început complicațiile: retinopatie, polineuropatie, boală cardiacă ischemică microvasculară, insuficiență ventriculară stânga, tahicardie și, mai târziu, anemie severă și insuficiență renală cronică. Cu toate acestea, ea își dorea să trăiască precum un om normal.

Visul ei, dintotdeauna, a fost să fie mireasă și să aibă măcar un copil. Bunul Dumnezeu i-a ajutat și i-a împlinit visul de a fi mireasă în anul 2008, de ziua Sfântului Pantelimon. A fost o nuntă restrânsă, creștinească. În vara următoare, adică în 2009, a rămas însărcinată. Era atât de fericită, încât primele cuvinte, când se întâlnea cu o cunoștință, erau că va avea un bebe!

Când a urmat controlul la doctorița care o trata de diabet, aceasta – reamintindu-i câte complicații are și că e la un pas de dializă – i-a spus răspicat că la ea nici nu poate fi vorba să facă un copil, explicându-i și riscurile maxime la care se expune și chiar sugerându-i să meargă cât mai repede la un medic ginecolog pentru a-i întrerupe sarcina.

Daniela nici nu a vrut să audă de așa ceva. Și-a luat pe Maica Domnului și pe Sfântul Nectarie ajutoare și a promis că, dacă va ajunge cu sarcina la bun sfârșit, va da copilașului numele Sfântului Nectarie.

A avut o sarcină toxică și îi era rău în fiecare zi. Orice mânca vomita și adesea intra în comă (asta se întâmpla la câteva zile). A fost de multe ori internată în spitalul orașului nostru, dar și la București. Citea zilnic Acatistul Maicii Domnului și al Sfântului Nectarie, făcându-și semnul Sfintei Cruci pe pântece cu ulei de la candela Sfântului Nectarie. De fiecare dată când își revenea din comă se mângâia pe pântece și vorbea cu bebelușul ei: „Sper să îți fie bine, să nu fi pățit ceva rău”.

În luna ianuarie 2010 am internat-o pentru investigații. Imediat după internare, starea ei s-a înrăutățit datorită insuficienței renale. S-a umflat foarte tare și respira extrem de greu. Se deplasa cu mare greutate. Văzându-i starea, medicii i-au explicat din nou riscurile mari la care se expune, i-au spus că poate muri în orice clipă din cauza blocajului renal, și au sfătuit-o iarăși să accepte întreruperea de sarcină (care era de aproape șase luni). Ea a refuzat categoric, spunând că pentru acest copil s-a chinuit atâtea luni.

Îmi spunea mereu: „Mamă, trebuie să nasc, să-mi văd și eu bebelușul, cea mai mare realizare a mea”. Îmi spunea alteori: „Nimeni nu știe prin ce trec, dar la copil nu renunț nici dacă mor”.

În data de 11 februarie a adus pe lume un băiețel de un kilogram și o sută de grame, pe care l-a botezat cu numele Sfântului Nectarie, având binecuvântarea de a avea naș la botez un preot din orașul nostru.

Bucuria ei de a fi mamă nu poate fi descrisă în cuvinte!

Când i-au dat copilașul să-l țină în brațe, după câteva zile, a fost atât de fericită încât a sunat la toate rudele și cunoștințele să le spună că și-a ținut puiuțul în brațe.

Dar după aproape o lună și jumătate de la nașterea băiețelului, starea ei s-a agravat. Rinichii nu mai funcționau, iar medicul a hotărât să o treacă pe dializă. După câteva ședințe, însă, inima ei nu a mai rezistat, făcând stop cardio-respirator.

Anișoara Daniela a plecat la Domnul a doua zi de Paști (în 2010), spunând că e cea mai fericită că a dus pe lume un copil.

Copilașul este frumos, sănătos și îl are ca ocrotitor ceresc pe Sfântul Nectarie, căruia îi mulțumim!

***

P.S. În anul 2007, Anișoara Daniela a fost internată de urgență în spitalul din oraș. Timp de o săptămână nu a mâncat nimic – era hrănită doar cu perfuzii. Am cerut transferul la București, unde i s-au făcut din nou toate analizele. Medicii nu puteau să îi pună un diagnostic. Ea avea douăzeci și trei de ani și slăbise până la treizeci și șapte kilograme.

Cu nădejde în ajutorul lui Dumnezeu, am luat cordonul halatului ei și l-am atins de racla cu sfinte moaște ale Sfântului Nectarie. I-am dus la spital, și ulei din candela Sfântului Nectarie. În noaptea următoare a dormit încinsă cu acel cordon și la scurt timp după aceasta i s-a pus diagnosticul. Avea pielonefrită (infecție la rinichi), de care Sfântul Nectarie a și vindecat-o la scurt timp. De atunci, văzând ajutorul imediat al Sfântului Nectarie a spus că de acum va fi sfântul ei ocrotitor, după Maica Domnului, ceea ce s-a și împlinit până în ziua când Domnul a hotărât să o cheme la El.


(Lucreția U.)Sfantul Nectarie Minuni in Romania

PARTEA ÎNTÂI
Sfântul Nectarie este cu noi astăzi și de-a pururi
Nimic nu putem face fără Dumnezeu”
Și de cancer poți muri sau nu ,totul depinde de tine…”
Arătările Sfântului Nectarie - minuni din Bucureștiul zilelor noastre ...
Minunat este Dumnezeu întru sfinții Lui”
Sfântul Nectarie ne-a salvat, pe mine și pe copilul meu!
Sfântul Nectarie îl vindecă pe monahul Mihail de mai multe boli
Minunile de la Ghimicești - Vrancea
Fiul meu este vindecat prin puterea sfinților
Rugăciunea este jertfă”
Salvarea lui Nectarie de către Sfântul Nectarie
El e protectorul tău...”
Botezul unui catolic în Biserica lui Hristos
Eu știu cine sunteți, părinte. Sunteți Sfântul Nectarie!
O boală destul de greu de tratat în țară și căreia nu-i supraviețuiesc foarte mulți copii
Sfântul vindecă un copil de astm și aduce acasă un adolescent rebel
Neîntârziat a fost ajutorul de la Sfântul Nectarie”
Naștere după dezlipirea parțială a sacului gestațional de uter
Sfântul Nectarie schimbă un diagnostic tragic
Sfântul mi s-a prezentat discret, ca o invitație,în momentul cel mai crunt al vieții mele”
Îl am mereu în sufletul meu pe Sfântul Nectarie”
Dacă n-aș fi trăit, nu v-aș fi povestit!”
Singurul sprijin în acea perioadă au fost Dumnezeu și bunul Sfânt Nectarie”
Ajutor la examene și imbold spre spovedanie
Când am luat rezultatul analizei, era negativ!
Oare le mulțumim îndeajuns de mult sfinților pentru ajutorul pe care ni-l dăruiesc?”
Sfântul Nectarie vindecă un tată bolnav
Sfântul Nectarie tămăduiește o femeie bolnavă de cancer
Sfântul Nectarie ajută să fie adus pe lume un copilaș care era să fie avortat
Am aflat de legătura puternică dintre Sfântul Nicolae și Sfântul Nectarie”
Sfântul Nectarie aduce un om la spovedanie
Sfântul Nectarie mijlocește găsirea unui loc de muncă
Sfântul Nectarie vindecă de rău de mașină
O să te faci bine, Cojocarule!”
În fiecare zi se întâmplă minuni”
O mamă mucenică și un copil care se naște cu ajutorul Sfântului Nectarie
Diagnosticată cu metropatie hemoragică, fibrom uterin”
Minunile sunt la tot pasul – trebuie doar să deschidem ochii și să le vedem”
Aflarea unui doctor bun…
Frica se naște din necredință
Bucură-te, Sfinte Părinte Nectarie!”
Minunile de la Mănăstirea Șinca Veche
L-am cunoscut pe Sfântul Nectarie printr-o întâmplare nefericită
Sfântul Nectarie a făcut o mare minune cu noi
I-am cerut sfântului o confirmare…”
Sfântul Nectarie, ocrotitorul românilor
Până și doctorii recunosc că este o minune”
Medicul repeta întruna: Doamne, ce-i aici!”
Tremuram de emoții și mă rugam încontinuu
Nectaria s-a născut printr-o minune!!!
După șapte ani de așteptări și chin... eram însărcinată!!!
Binecuvântarea Sfântului Nectarie1


PARTEA A DOUA
1. MINUNI TRĂITE DE ROMÂNI LA EGHINA
Am înțeles că Sfântul Nectarie s-a îndurat de mine, păcătoasa”
Izvorâtoare de har sunt sfintele tale moaște!
Cât am mai plâns acolo! Și, minune!”


2. NOI MINUNI ALE SFÂNTULUI NECTARIE O vindecare neașteptată
Mici” minuni
Sfântul Nectarie lucrează” în sprijinul creștinilor care îi cer ajutorul
Sfântul Nectarie, împotrivindu-se unei amăgiri
Cum l-am cunoscut pe Sfântul Nectarie


3. AM FOST OPERATĂ DE SFÂNTUL NECTARIE…”


4. MINUNEA SFÂNTULUI NECTARIE ȘI A MAICII DOMNULUI DE LA MALEVI


5. ÎNTRE OSÂNDA TĂCERII ȘI BINECUVÂNTAREA MĂRTURISIRII


ACATISTUL SFÂNTULUI IERARH NECTARIE DIN EGHINA, NOUL FĂCĂTOR DE MINUNI
Editura a început deja strângerea de material pentru un nou volum – Sfântul Ioan Rusul – Minuni în România , care nădăjduim că va vedea lumina tiparului anul viitor. Tot atunci sperăm să tipărim o altă culegere de mărturii – Minunile sfinților în România, care va conține minuni făcute de mari sfinți – Sfântul Ioan Iacob, Sfântul Efrem, Sfântul Ioan Maximovici, Sfinții Rafail, Nicolae și Irina.1

Îi rugăm pe toți cei care au primit ajutor minunat de la Sfântul Nectarie sau de la alți sfinți să trimită mărturiile lor pe e-mail editura[@]egumenita.ro sau pe adresa editurii (Str. Mihail Kogălniceanu, nr. 29, Galați, cod 800830).

Mărturiile primite, ca și cele din această carte, vor fi postate pe http://minunilesfintilor.wordpress.com/ .1Ciprian Voicilă, cel care a îngrijit volumul de față, intenționează să tipărească un volum despre minunile făcute de sfinții care au sfinte moaște în București (cum sunt Sfântul Dimitrie Basarabov, Sfântul Mina sau Sfântul Ciprian). Mărturiile pot fi trimise pe e-mail ciprian_voicila[@]yahoo.com sau prin poștă pe adresa Editurii Egumenița.