[ dreapta credintă ] [ drumul sufletului dupa moarte ] [ yoga ] [ magie. vrăjitorie ] [ diavol ] [ sex ] [ avort ] [ noroc ] [ superstitii ] [ OZN ] [ muzica rock ] [ bioenergie ] [ horoscop ] [ noile buletine 666 ] [ alte religii ] [ televizor ] [ vise ] [ stiintă si religie ] [ păcate ] [ canoane ] [ căsătorie familie ] [ rugăciuni ] [ cum postim ] [ asceza ] [ foto galerie ] [ interviuri online ] [ psaltică MP3 ] [ calendar ortodox ] [ cărti ] [ duhovnici ] [ noutăti ] [ index ]
 

CUVÂNT DE ÎNCHEIERE

Mă adresez îie, femeie crestină! De ce nu vrei să nasti copii? Nu ai cu ce-i hrăni? Oare nu va avea Dumnezeu grijă de ei?

Esti bolnavă? Dacă avortezi, mai rău te vei îmbolnăvi.

Esti săracă? îti va da Hristos cele de nevoie ca să-i cresti.

Esti amenintată de bărbat că te lasă? Nu-l asculta la cele rele si naste copilul, că poate va ajunge vreun sfânt, prin care să vă mântuiti toti din familie.

Te temi să nu râdă de tine femeile cele rele că ai doi, trei sau chiar mai multi copii? Dar ce vei face când diavolii te vor chinui în iad, pentru omor, împreună cu ele?

Te rusinezi că ai rămas gravidă de fată mare sau fiind fără sot? Naste copilul, că, prin rusinea pe care o pătimesti, vei scăpa de rusinea cea mare din ziua judecătii si de munca vesnică.

Te rusinezi de oameni că ai rămas gravidă, având peste 35-40 de ani, si mergi să faci avort? întoarce-te acasă si naste copilul, că îti va aduce multă mângâiere si te va ajuta la bătrânete.

Vrei să-ti ucizi copilul la tinerete, ca să nu ai griji, să te poti distra mai mult, să placi sotului; pentru că esti studentă, dar încă nu ai servici, locuintă si masinâ? Dacă mama ta ar fi gândit la fel, mai erai tu astăzi?

Ce este mai scump, raiul sau iadul? Viata sau moartea? Averea, masina, casa sau copilul pe care ti l-a dat Hristos? Oare nu porunceste El tuturor părintilor: Lăsati copiii să vină la Mine (adică la viată, la biserică) Si nu-i opriti, că a unora ca acestia este împărătia cerurilor (Matei 19, 14)?

Femeilor crestine, nu ucideti copiii de tinere, că veti rămâne fără mângâiere în viată. Nu avortati copiii după primele nasteri, că Dumnezeu vă va răpi unul din cei născuti mai înainte. Nu-i omorâti nici mai târziu, ca să nu vă îmbolnăviti de boli fără leac, nemaiavând timp de pocăintă.

Mamelor, lăsati copiii să se nască după legea lui Dumnezeu si nu-i omorâti nici prin pază trupească, nici prin medicamente ucigase, nici prin avort, nici pe altă cale. Nu vă ucideti copiii, că ucideti suflete nevinovate si vă pierdeti propriul suflet.

Nu vă avortati copiii, că nu se vor mântui, nefiind botezati. Nu-i omorâti cu două morti - trupeste si sufleteste -, căci copiii avortati nu mai pot fi niciodatâ botezati si vă vor osândi în ziua cea mare a judecătii lui Hristos.

Astăzi se avortează în tară aproape două milioane de copii pe an! Iar ceea ce este mai dureros este faptul că cele mai multe avorturi le fac mamele crestine ortodoxe, în timp ce femeile de altă religie - si chiar tiganii - niciodată nu-si avortează copiii.

Dacă nu părăsim acest păcat, tara va merge tot mai rău; familia se va destrăma, pierzându-si scopul; casele crestinilor se vor pustii; păgânii si vrăjmasii ne vor robi; copiii vor fi din ce în ce mai putini pe pământ; cancerul va ucide tot mai multe mame; se vor înmulti divorturile, războaiele, cutremurele, sectele si lipsurile vor predomina, căci uciderea, desfrâul si necredinta grăbesc sfârsitul lumii.
DESPRE AVORT SI ANTICONCEPTIONALE


Sarut mana, maicuta mea,
Viata este un dar de la Dumnezeu
Cuvant al poetului IOAN ALEXANDRU
ANTICONCEPTIONALELE (de Pr. NICOLAE TANASE)
Efectele secundare ale mijloacelor anticonceptionale
Urmarile avortului
Marturii ale unor femei care au facut avort
Marturia unei femei care nu a facut avort
Pacat si pedeapsa
Departe de crima avorturilor - o intamplare zguduitoare
Mare urgie va veni, mai ales din cauza desfrâului si a avorturilor
Despre crima avorturilor- concluziile medicinei contemporane
"Nu-mi puteti ucide copilul!" - un exemplu de mama adevarata
Avorturile sunt un pacat infricosator - vedenia parintelui Paisie (Muntele Athos)
"Nu omori pe unul din acestia ce ii ai?" - despre moda avorturilor
Cum canoniseste biserica pacatul avortului
Sfaturi ale Parintelui Cleopa despre avort
Frica de pacat
Despre pacatul avortului
Cuvant de incheiereInterviuri cu parinti cunoscuti despre avort

Dialog cu Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu despre păcat si spovedanie
Părintele Paisie de la Sihla - despre canoane
Dialog cu Părintele Arsenie Papacioc - despre canonisirea femeilor care si-au lepădat pruncii
Interviu cu părintele Macarie de la Mânăstirea Pasărea
Despre CANOANE

Extrase din cartea "CANON DE POCAINTA CATRE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS PENTRU PRUNCII AVORTATI"


 


 

 


carti ortodoxe librarie