[ dreapta credintă ] [ drumul sufletului dupa moarte ] [ yoga ] [ magie. vrăjitorie ] [ diavol ] [ sex ] [ avort ] [ noroc ] [ superstitii ] [ OZN ] [ muzica rock ] [ bioenergie ] [ horoscop ] [ noile buletine 666 ] [ alte religii ] [ televizor ] [ vise ] [ stiintă si religie ] [ păcate ] [ canoane ] [ căsătorie familie ] [ rugăciuni ] [ cum postim ] [ asceza ] [ foto galerie ] [ interviuri online ] [ psaltică MP3 ] [ calendar ortodox ] [ cărti ] [ duhovnici ] [ noutăti ] [ index ]
 APOCALIPSA 13 - SFARSITUL LIBERTATII UMANE

de Ing. Mircea Vlad

 

RAZBOIUL NEVAZUT

In mod intentional am rezervat ultimele pagini spre a vedea impreuna stadiul de josnicie la care a putut ajunge omul dupa caderea din rai, numai si numai prin viclenia diavolului ce-l pizmuieste pentru posibilitatea fiintei umane de a se ridica din pacat, indumnezeindu-se si reintorcandu-se in vesnicie.

Pentru a-l putea avea pe om "tovaras" de chinuri, osandit impreuna cu el, diavolul a folosit de-a lungul miilor de ani ai existentei umane indeosebi atractiile patimilor. Odata stimulata placerea pentru pacat, omul se afla in "cadere libera", ne mai fiind nevoie de alte ispite, afundandu-se singur in mocirla faradelegii, diavolul avand doar grija de a-i sterge din memorie orice amintire a virtutii si a pocaintei.

Iata insa ca, odata cu aparitia crestinismului, si indeosebi dupa primele veacuri de experienta monahala a Parintilor Pustiei - experienta care a pus bazele practice ale "stiintei" mantuirii, credinciosii au invatat, prin luarea aminte asupra propriilor ganduri, tainele razboiului nevazut. Incetul cu incetul, cu asistenta Sfantului Duh, primii monahi au scris volume intregi de strategie si "tactica militara" duhovniceasca 120 toata aceasta lupta purtand numele caracteristic de razboi nevazut sau razboi al gandurilor. Toata strategia se bazeaza pe respingerea atacului sau a momelii gandului de pacat - inoculat in minte de catre diavol - prin smerenie si pocainta, intrebuintand ca arma de foc rugaciunea inimii: "Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma". Astfel gandurile straine sunt spulberate, iar mintea, descatusata din lanturile patimilor, se uneste cu inima, omul dobandind astfel harul si urcand spre indumnezeire.

Pentru un cititor de rand toate acestea par lucruri abstracte de neatins. Monahii insa, si crestinii care sunt cat de cat preocupati de mantuire si curatirea de patimi, cunosc foarte bine multe aspecte ale acestui razboi "psihologic", avand experienta luptei cu gandurile infiltrate de duhurile nevazute.

Am facut aceasta lunga introducere pentru a va putea pune in tema cu subiectul care urmeaza. Vom vedea ca josnicia a atins limitele inumanului, fiind deja caracterizata de aspecte pur satanice. Aceasta arata cat de aproape ne aflam de zilele domniei lui antihrist despre care toate proorociile ortodoxe spun ca vaavea drept slujitori insisi diavolii.

Imperiul lui antihrist, pentru eficienta maxima, trebuie sa realizeze o comuniune om-diavol, o comunicare directa si o similitudine spirituala desavarsita. Astfel, oamenii, avand intentii si mod de gandire satanic, vor folosi metodele "tovarasilor" lor netrupesti pentru controlul uman, metode folosite cu succes de catre demoni in razboiul nevazut de-a lungul miilor de ani ai umanitatii.

Ei bine, initiatorii planului de pregatire a venirii lui antihrist - proiectul L.U.C.I.D. sunt astazi stapani pe tehnici si metode de inspiratie luciferica, desprinse direct din arsenalul nevazut al demonilor.

Spuneam undeva la inceputul cartii ca Agentia Nationala de Securitate (NSA) detine tehnologii ce ar parea de domeniul S.F.. Vom prezenta in continuare, foarte pe scurt, cateva din aceste tehnici NSA de control si supraveghere umana care au fost date la iveala - prin purtarea de grija a lui Dumnezeu - cu totul proniator, datorita unei neintelegeri aparute intre membrii echipei speciale Kinnecome, care isi desfasoara activitatea la sediul NSA de la Fort Meade.

Astfel in anul 1991, John St. Claire Akwei, membru Kinnecome dadea in judecata NSA pentru faptul ca a folosit tehnici secrete psihoelectronice spre influentarea propriilor angajati 121 . Procesul a fost recent publicat integral in numarul di naprilie - mai 1996 al magazinului Nexus. In lucrarea sa despre L.U.C.I.D, Texe Marrs face o analiza a dezvaluirilor, extragand si explicand metodele psihoelectronice ale NSA, adaugand in plus o bogata bibliografie pe aceasta tema 121 . Noi, facand o scurta trecere in revista, suntem in masura sa va prezentam urmatoarele aspecte:

Retelele informationale ale NSA

Pentru a detine controlul absolut asupra oricarei activitati umane, NSA utilizeaza mai multe retele de informatii initiate inca din anii 50. De altfel in deceniul anilor 60, NSA era prima posesoare a celui mai gigantic computer din lume.

Dintre retelele informationale ale NSA amintim:

  • reteaua Sigint care realizeaza un control total asupra oricaror semnale electromagnetice;
  • reteaua Domint pentru control civil cu o subramura ce cuprinde reteaua agentilor secreti NSA. Acesti agenti au, legal, deplina libertate de actiune, totul la un cost extrem de redus datorita tehnologiilor de varf pe care se sprijina NSA;

Noi ne vom ocupa indeosebi de reteaua Sigint.

Tehnici de supraveghere discreta

Reteaua Sigint a aparut inca de la infiintarea NSA sub impulsul uluitoarelor tehnici secrete de control asupra interferentei campurilor electrice si magnetice 123 .

Aceasta retea se bazeaza pe echipamente digitale cu structura celulara care depasesc cu cel putin 15 ani cercetarile "laice" in domeniul electronicii si care permit controlul absolut al intregii game de unde electromagnetice (EMF).

Ne vom ocupa de doua din aplicatiile Sigint ambele create cu scopul obtinerii ilicite de informatii.

a) Prima aplicatie Sigint pe care o vom aminti se refera la capacitatea Agentiei Nationale de a supraveghea absolut orice computer de pe teritoriul USA, fie el conectat sau nu la o retea interactiva gen Internet. Echipamentul electromagnetic secret al NSA poate decela emisiile de radio-frecventa care provin de la circuitele electronice ale calculatoarelor personale. Aceste emisii sunt filtrate cu dispositive speciale, eliminand influenta cauzata de monitoarele PC sau de celelalte anexe ale computerului. Totalul semnalelor obtinute in urma filtrarii reprezinta starea exacta a circuitului electronic al PC, respectiv al memoriei acestuia. Decodificand apoi aceste semnale dupa un algoritm special se obtine copia exacta a memoriei computerului, cu absolut toate datele continute, Astfel NSA este in masura de a detine un control riguros al tuturor informatiilor digitale stocate in computerele SUA.

In plus echipamentul special de la Fort Meade poate genera unde RF codificate care provoaca rezonanta circuitelor computerului vizat, distrugandu-i toate datele. Cu alte cuvinte, NSA se poate conecta cu orice computer SUA, in scopul extragerii datelor si a interventiilor de tip razboi computerizat.

b) Ne vom ocupa acum de ce-a de-a doua aplicatie Sigint, cea pentru care am facut de fapt lunga noastra introducere despre razboiul nevazut.

John St. Claire Akwei a dezvaluit ca prin intermediul tehnicilor de modelare a campurilor electromagnetice, NSA detine astazi capacitatea de control inclusiv asupra campului bio-electroinagnetic uman. Acest camp detectat de la distanta, creaza posibilitatea supravegherii non-stop a oricarui om oriunde s-ar afla. Captatoarele de emisii electromagnetice sunt indreptate indeosebi asupra energiilor eliberate de activitatea neuronala a creierului. Echipamentele speciale NSA pot astazi codifica-decodifica aceste emisii de energie encefalica citind de la distanta activitatea electrica a creierului 124 .

Tehnicile de control si supraveghere a emisiilor electromagnetice encefalice sunt denumite RNM (Remote Neural Monitoring) - monitorizarea neuronala de la distanta si EBL (ElectronicBrain Link) - contact encefalic electronic. Aceste tehnici erau inplina evolutie in anii 50 pe vremea programului MKULTRA si cuprind investigarea si controlul neurologic al radiatiilor electromagnetice generate de encefal. Oficial denumirea folosita de NSA pentru aceste cercetari este de: "tehnici de investigare a Informatiei Radiative". Aceasta Informatie Radiativa este definita discret drept: "informatie provenind de la surse de emisie spontana a undelor EM din mediu, altele decat radioenergia si exploziile nucleare".

Aceste tehnici se bazeaza pe cartografierea precisa a regiunilor encefalice cu activitate de interes vital: centrul de miscare, centrul vorbirii, al gandirii, si regiunile scoartei responsabile cu sensibilitatea optico-acustica si tactila. Astfel, din motive de securitate nationala, NSA detine deja o bogata arhiva cu hartile electro-encefalografice a mii de americani.

Care este scopul acestei cartografii ? Tehnica de investigare encefalica se bazeaza pe detectarea energiilor encefalice stimulate ale scoartei, energii emise cu o frecven(a continua cuprinsaintre 3-50 Hz, la o putere de 5mW. Orice gand, orice comanda de miscare, orice imagine acustico-optica creeaza o activitate neurala specifica generand varfuri de emisie specifice. Cu ajutorul unui algoritm de decodificare ale acestor reprezentari specifice se obtin pe computer toate informatiile generate de scoarta cerebrala traduse mai apoi prin decodoare speciale in ganduri vorbite si imagini audio-video vizualizate pe un monitor TV. Cu alte cuvinte se foloseste acelasi principiu ca pentru sustragerea de informatii din computer.

Totodata tehnicile RNM si EBL au posibilitatea de trimitere, prin intermediul unor emisii de unde electromagnetice codificate, a semnalelor audio-vizuale sau a comenzilor de miscare direct pe centrii de pe scoarta evitand organele de simt si nervii optico-acustici. Aceste imagini se pot codifica transmitandu-se sub forma unui scenariu, indeosebi in timpul somnului de tip REM al subiectului, influentandu-i intregul comportament. Astfel, cele doua tehnici formeaza impreuna un sistem perfect de supraveghere/influentare a vietii umane, subiectii devenind simpli "zombi telecomandati" 125 .

Etape de lucru:

1) Prin intermediul RNM sunt monitorizate frecventele specifice scoartei cerebrale a subiectului. De regula frecventele uzuale sunt:
Regiunea encefalica Frecvente bioelectrice
- centrul de miscare - 10 Hz
- regiunea acustica - 15 Hz
- regiunea optica - 25 Hz
- regiunea tactila - 9 Hz
- centrul gandirii - 20 Hz

Odata obtinuta aceasta cartografie se poate detine controlul asupra persoanei respective. Trebuie mentionat ca totalul deintrare/iesire al frecventei bio-electrice a unei persoane este unic. Nu se poate transmite un semnal in creierul uman decat prin folosirea frecventei specifice acelei persoane.

2) Apoi cu ajutorul tehnicii EBL se realizeaza contactul de la distanta intre echipamentui NSA si creierul uman, putandu-se citi ganduri vorbite si inregistra toata activitatea acustico-optica a individului.

Totodata i se pot transmite in creier comenzi de miscare sau imagini audio-video. In plus, Electronic Brain Link poate realiza contactul bidirectional nu numai computer-creier, ci si contact inter-cerebral. Aceasta metoda este folosita indeosebi de agentii Humint pentru a fi in legatura permanenta unul cu altul ori pentru tinerea sub control a persoanelor investigate.

Trebuie sa mentionam ca tehnica EBL este folosita si de Pentagon in cercetarile militare secrete privind aplicatiile contactului encefal - computer pe avioanele de lupta ale US Air Force.

Inregistrarea procesului John St. Claire Akwei, contra NSA contine si mentionari asupra altor tipuri de tehnici pentru influentarea psihicului uman, ca de pilda substante chimice cu efect psihologic, ori echipamente speciale de razboi psiho-electronic.

Vedem asadar ca traim vremurile sfarsitului libertatii umane. Demonii au incredintat armele slujitorilor lor fideli, siguri pe josnicia umana care face ca oamenii sa-si distruga semenii cu sange rece. Omul, cununa creatiei, este redus la stadiul de numar, un "articol" 126 oarecare dintr-o gramada de obiecte. Cu adevarat, dragostea multora s-a racit, vestind vremurile Apocalipsei.

Sa nu uitam insa ca pentru noi, crestinii, nu viata aceasta este cea dorita. Noi suntem nu din lumea aceasta, ci suntem fii ai Celui care a facut cerul si pamantul. Toate aceste marturii pe care le-am adus pana acum nu trebuie sa ne sperie, ci sa ne dea aripi spre a dori mai fierbinte mantuirea, dezlipindu-ne cu totul de toate desertaciunile lumii acesteia. De altfel, vremea eliberarii noastre se apropie. Stapanul ne-a spus inca de acum 2000 de ani:

"Iata, vin curand si plata Mea este cu Mine ca sa dau fiecaruia dupa cum este fapta lui. Si Duhul si mireasa zic: Vino, si cel ce aude sa zica: Vino si cel insetat sa vina, cel ce voieste sa ia in dar apa vietii. Cel ce marturiseste aceseta zice: Da, vin curand".

Amin! Vino, Doamne Iisuse!


NOTE:

120 - Vezi Filocalia, Patericul, Everghetinosul, Lavsaiconul, precum si tratatele amanuntite despre strategia razboiului gandurilor la Sfintii Parinti. Este un indemn ca cititorii sa se osteneasca a cerceta aceste carti nepretuite ce nu trebuie sa lipseasca din panoplia unui crestin cat de cat dornic de mantuire

121 - Proces civil nr. 92 - 0449: John St. Clair Akwei contra NSA, Fort George G. Meade, Maryland MD, USA.

122 - Texe Marrs, "The Electronic I.D. of the New World Order - L.U.C.I.D. Projet", 1997, anexal.

123 - Ne amintim cu totii una dintre aplicatii: misteriosul experiment Philadelphia.

124 - Cea mai simpla metoda de citire a acestor energii este bine cunoscuta encefalograma (EEG).

125 - Ca aceste metode fac parte din arsenalul demonic al "razboiului nevazut", ne-o demonstreaza scrierile Sfintilor Parinti ai Bisericii. Iata un singur exemplu: "Socotesc ca dracul, atingandu-se de creier, schimba lumina mintii precum voieste (...). Diavolul (...) se foloseste de multa patrundere si, prin creier, schimba lumina impreunata cu el si ii da, precum am spus, forma pe care o doreste." Evagrie Ponticul, "Cuvant despre rugaciune impartit in 153 de capete", cap. 73, in "Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii", trad. de Pr. Prof. Dr. Dumitru Staniloae, ed.Harisma, editia a II-a, pg. 101, Bucuresti 1992.

126 - Sa nu uitam ca vom primi un cod numeric unic stabilit prin metoda EAN - Numerotarea Europeana a Articolelor !

 

 

 

 

 

 


carti ortodoxe librarie